Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

Predstavitev agencije

V BONUSU nudimo pester program aranžmajev za počitnice in letovanja, tako za poletne počitnice, kot za prvomajski oddih, oktobrske počitnice in silvestrovanja. 

Življenje je treba živeti, ne le preživeti …

V turistični agenciji Bonus smo si za naše gonilo delovanja zadali prav zgodnjo misel. Verjamemo, da je življenje prelepo, da bi ga zapravili za posedanje doma. Našim strankam tako nudimo pester program aranžmajev za počitnice in letovanja, tako za poletne počitnice, kot za prvomajski oddih, oktobrske počitnice in silvestrovanja.

Posebej smo specializirani za ponudbo na Jadranu, kjer nudimo velik izbor namestitev v hotelih, apartmajih ter mobilnih hiškah po zelo konkurenčnih cenah. Že več kot 25 let, vse od leta 1995, se trudimo, da gostom približamo lepote Jadrana.

Vsako leto izdamo katalog poletnih počitnic na Jadranu, ki je plod naših dolgoletnih izkušenj. V njem so tako z opisi kot s slikovnim materialom predstavljene destinacije in objekti. Predstavljeni so na pregleden način, obogateni s slikami, natančnimi opisi ter jasno navedenimi cenami v ceniku.  Vsako leto poiščemo kar nekaj novih kotičkov, obnovljenih ali novozgrajenih objektov, ki jih predstavimo v katalogu. Z našimi partnerji ostajamo v dobrih stikih in tako vam lahko za vaš denar ponudimo največ.

V naši ponudbi najdete tudi aranžmaje počitnic na Mediteranu (Španija, Grčija, Egipt …) in v eksotičnih destinacijah, številna potovanja, letalske karte, individualne ponudbe za posameznike in skupine … Tudi če še ne veste kam bi odpotovali, vam bodo naši izkušeni svetovalci z veseljem pomagali izbrati izvrstne počitnice.

Še posebej smo ponosni na Bonusove izlete, v pripravo katerih vložimo veliko truda. Naši programi se razlikujejo od drugih tudi po tem, da večinoma izberemo destinacije, ki jih gosti sami redkeje obiščejo. Ogledamo si skrite kotičke in ob tem obiščemo pristne domače gostilne, da imajo gosti priložnost začutiti lokalno kulinariko. Izkušen spremljevalec, ki kraje dobro pozna, spremlja skupino. Dovolj časa je tudi za zabavo in veselo druženje s pesmijo. Seveda pa ne smemo pozabiti omeniti Bonusove popotnice, ki je le češnja na torti naših popotovanj. V kolikor ste radovedni kaj to je, vabljeni, da se nam pridružite na naslednjem potovanju.  

Potopite se v morje Bonusovih aranžmajev, prebrskajte celotno paleto počitniških barv in izberete odtenek, namenjen le vam. Pri izbiri vam bomo v Bonusu seveda z veseljem pomagali, odgovorili na vsa morebitna vprašanja, pripravili izračune, svetovali in na koncu uredili vse, da bodo vaše počitnice kar najbolj čarobne.

Obiščete nas lahko v Mariboru (Trg Borisa Kidriča 2) in v Celju (Glavni trg 11), v kolikor pa želite narediti rezervacijo na daljavo, nas lahko kontaktirate preko telefona in/ali e-pošte.

Veselimo se vašega obiska.


Zato vstopitepreverite, primerjajte cene in - prihranite!

 

Želite biti obveščeni o naši odlični ponudbi?

Turistična agencija BONUS

Bonus Maribor
Trg Borisa Kidriča 2

02/ 229-75-30

041/ 600-166

info@bonus.si

Odpiralni čas

pon.-pet.: 9.00-17.00

sobota: zaprto

 

 

 

 

Bonus Celje
Glavni trg 11

03/ 428-22-60

051/ 368-616

celje@bonus.si

Odpiralni čas

pon - pet: 9.00 - 17.00

sobota: zaprto

Vse pravice pridržane. Bonus Turistična agencija d.o.o.