Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

FIRST MINUTE BONUSOVO SILVESTROVANJE

FIRST MINUTE BONUSOVO SILVESTROVANJE
First minute Bonusovo silvestrovanje v Dalmaciji
od 369 €

Informacije

Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 30.12.2023
Št. dni 4 dni
Povpraševanje

Sobota, 30.12.: odhod iz Maribora v zgodnjih urah, vožnja s postanki v smeri Zagreba, Splita do Omiša. V Omiš bomo prispeli v popoldanskih urah. Sledi namestitev v udobnem hotelu Plaža 4*.  Prosto popoldne za druženje, razvajanje, sprehode po mestu in ob morju. Čudovit razgled se na primer razprostira s trdnjave Mirabel, sprehoditi se je moč mimo “Hiše srečnega človeka”, v mestu dalmatinskih klap pa boste zagotovo zaslišali tudi njihovo glasbo. Večerja v hotelu, nato pa vas bomo ob kozarcu penine obdarili z novoletnim darilcem presenečenja. Nočitev. 

Nedelja, 31.12.: po zajtrku v hotelu se bomo odpeljali na izlet do le 20 kilometrov oddaljenega Splita. Skupaj se bomo sprehodili po starem centru ter občudovali lepote največjega dalmatinskega mesta. Največja znamenitost, ki ga krasi, je Dioklecijanova palača, zgrajena v 4. stoletju. Dioklecijan je bil edini rimski cesar, ki je prostovoljno sestopil z oblasti, palačo pa je dal zgraditi, da je v njej preživel zadnja leta življenja. Poleg svojih zgodovinskih znamenitosti Split nudi obiskovalcem tudi obilico lokalov za druženje. Na zadnji dan starega let bo središče mesta seveda zaživelo v pričakovanju silvestrskega večera. Prosti čas bomo tako izkoristili za kavico, druženje na znameniti splitski rivi, po želji pa si lahko privoščite kosilo v katerem od lokalov. Popoldne se prijetno razpoloženi vrnemo v hotel, počitek in čas za priprave na silvestrsko zabavo. Za nas bodo pripravili bogato silvestrsko večerjo, ob živi glasbi pa bomo zaplesali in se skupaj zabavali vse do jutranjih ur.

Ponedeljek, 1.1.: pozen zajtrk v hotelu. Prvi dan novega leta bomo pričeli sproščeno - odpravili se bomo na prijeten izlet v bližnjo okolico (doplačilo). Peljali se bomo po kanjonu reke Cetine in občudovali surovo moč narave, ki je ustvarila enega najbolj fascinantnih kanjonov na tem območju. Postanek ob reki za slikanje in druženje, nato pa se zapeljemo do priznane tradicionalne restavracije ob reki. Za nas bodo pripravili odlično domače kosilo, ob njem pa nas bodo zabavali lokalni glasbeniki. Po prijetnem druženju vrnitev v hotel ter prosto popoldne. Zvečer bomo po večerji podoživeli prejšnjo noč ter se ob živi glasbi prepustili zabavi in plesu.


Torek, 2.1.: po zajtrku odhod proti Mariboru. Na poti domov postanek za kosilo (doplačilo). Povratek v poznih večernih urah.

Cena: 369 € po osebi v dvoposteljni sobi

Cena velja ob udeležbi min. 45 oseb na avtobusu (ob manjši udeležbi min. 40 oseb se cena zviša za 10 €, za min. 35 oseb za 20 €). Minimalno število potnikov za izvedbo programa je 35 po avtobusu. Cena za bivanje in prevoz otroka do 12 let na pomož. ležišču 209 € (ob predhodni potrditvi). Možen odhod iz Celja (10 € doplačila) ali Ljubljane (25 € doplačila).

Cena vključuje: - 3 x polpenzion v dvoposteljni sobi classic v hotelu Plaža 4*; - silvestrovanje z bogato silvestrsko večerjo in živo glasbo; - novoletno večerjo 1.1. ob živi glasbi; - avtobusni prevoz Maribor – Omiš – Maribor; - izlet v Split 31.12.; - Bonusov servis na avtobusu; - kozarec penine in spominsko darilce; - spremstvo in organizacijo potovanja.

Možna doplačila ob rezervaciji: - enoposteljna soba 75 €; soba z balkonom 5 €/osebi/dan; soba premium z balkonom na morsko stran 8 €/osebi/dan (na voljo je omejeno število sob - dosegljivost na vprašanje). Doplačila na mestu samem: - izlet ob Cetini s kosilom v restavraciji 32 € (1.1.); - kosilo na poti nazaj 13 - 17 € (odvisno od menija).

Minimalno število oseb za izvedbo programa je 70. TA Bonus si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev potovanja.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:
Prijavnina znaša 14€.
Želite biti obveščeni o naši odlični ponudbi?

Turistična agencija BONUS

Bonus Maribor
Trg Borisa Kidriča 2

02/ 229-75-30

041/ 600-166

info@bonus.si

Odpiralni čas

pon.-pet.: 9.00-17.00

sobota: zaprto

 

 

 

Bonus Celje
Glavni trg 11

03/ 428-22-60

051/ 368-616

celje@bonus.si

Odpiralni čas

pon - pet: 9.00 - 17.00

sobota: zaprto

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Več info...

Vse pravice pridržane. Bonus Turistična agencija d.o.o.