Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

JESENSKO POTEPANJE PO KVARNERJU

JESENSKO POTEPANJE PO KVARNERJU
Njivice - Krk - Plavnik
od 189 €

Informacije

Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 29.09.2023
Št. dni 3 dni
Povpraševanje

Petek, 29.9.: odhod iz Maribora ob 8. uri zjutraj. Vožnja mimo Celja in Ljubljane (možen vstop) proti morju. Na poti se bomo seveda ustavili in si privoščili tradicionalen »bonusov servis«. Prihod v Njivice v zgodnjih popoldanskih urah, namestitev v hotelu. Prost čas za druženje, poležavanje na plaži, kopanje ali pa sprehode po prijetnem mestecu. Zvečer odlična večerja v hotelski restavraciji z vključeno brezplačno pijačo iz šankomata. Nočitev.

Sobota, 30.9.: zajtrk v hotelu, nato pa se bomo odpravili na potepanje po otoku. Zapeljali se bomo do središča otoka, mesta Krk, ki ga zaznamuje več kot 3000 letna zgodovina. Kratek sprehod po rivi, nato pa vkrcanje na ladjico. Skupaj bomo odpluli na morsko dogodivščino po krškem arhipelagu. Uživali bomo v panoramskem razgledu na Krk in Cres ter nekatere manjše otoke, največji med njimi je Plavnik. Ob tem otoku se bomo tudi ustavili in občudovali visoke klife, na katerih gnezdijo galebi in fascinatni beloglavi jastrebi (domačini jim pravijo »bjeloglavi supovi«). Plavnik sicer skriva še eno prav posebno skrivnost, obalno jamo »Plava špilja«, pri kateri se bomo prav tako zasidrali. Tisti najpogumnejši si bodo lahko privoščili skok v morje in po ozkem prehodu zaplavali v jamo, ki je dostopna le skozi ozek morski prehod pod skalami. Sledi plovba ob skritih plažah zahodnega dela otoka Krk in povratek do mesta Krk. Po pristanku se z avtobusom zapeljemo nekaj kilometrov proč do čudovite razgledne točne nad otokom, kjer nas bodo pričakali gostitelji v znani tradicionalni domačiji. Za nas bodo pripravili lokalne specialitete (doplačilo), ob razvajanju brbončic in dobri volji pa bo popoldne še prehitro minilo. Povratek v hotel, prost čas za sprostitev. Večerja in nočitev.

Nedelja, 1.10. zajtrk v hotelu, nekaj prostega časa za zadnje obmorske utrinke. Okoli 10. ure se bomo z avtobusom odpravili proti domu. Vožnja mimo Rijeke do Slovenije, na poti se bomo ustavili še na dobrem kosilu (doplačilo). Povratek v Maribor v zgodnjih večernih urah.

Cena: 199 €/osebi 

10 €/osebi popusta ob rezervaciji do 31.5.

Cena velja ob udeležbi 45 oseb. Pri manjšem številu oseb doplačilo 5 €/osebi (40 oseb) oz. 10 €/osebi (35 oseb). Minimalno število oseb za izvedbo programa 35.

Cena vključuje:
- avtobusni prevoz iz MB, CE, LJ;
- 2 x polpenzion v hotel 3* v Njivicah;
- brezplačno pijačo iz šankomata ob večerji;
- 4-urni izlet z ladjico;
- »bonusov servis« na poti na morje;
- organizacijo in spremstvo na izletu.

Obvezno doplačilo:
- kosilo na domačiji (25 € - 30 € glede na izbran meni).

Možna doplačila:
- enoposteljna soba 25 €;
- kosilo na poti domov.

 

 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:
Prijavnina znaša 14€.
Želite biti obveščeni o naši odlični ponudbi?

Turistična agencija BONUS

Bonus Maribor
Trg Borisa Kidriča 2

02/ 229-75-30

041/ 600-166

info@bonus.si

Odpiralni čas

pon.-pet.: 9.00-17.00

sobota: zaprto

 

 

 

Bonus Celje
Glavni trg 11

03/ 428-22-60

051/ 368-616

celje@bonus.si

Odpiralni čas

pon - pet: 9.00 - 17.00

sobota: zaprto

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Več info...

Vse pravice pridržane. Bonus Turistična agencija d.o.o.