Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

PRVOMAJSKI DUBROVNIK

PRVOMAJSKI DUBROVNIK
Bonusovo prvomajsko potepanje do Dubrovnika.
od 429 €

Informacije

Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 27.04.2023
Št. dni 5 dni
Povpraševanje

Četrtek 27.4.:

Odhod iz Maribora v jutranjih urah, vožnja v smeri Zagreba in po avtocesti skozi Dalmacijo vse do Ploč. Nadaljevanje poti do Dubrovnika in popoldanski prihod ter namestitev v hotel Splendid 3* v Dubrovniku. Prosti čas za sprehod po zalivu Lapad, ki ga krasi lepa promenada s katere je prekrasen pogled na Elafitske otoke. Večerja v hotelu in nočitev.


Petek 28.4.:

Po zajtrku se bomo z avtobusom odpravili do središča Dubrovnika in se sprehodili po starem mestnem jedru, ki s svojo enkratno lepoto in harmonijo že stoletja kljubuje času. Že samo hoja po Stradunu je nekaj posebnega, seveda pa se bomo ustavili tudi pri Orlandovem stebru, osvežili pri Onofrijevem vodnjaku ... Ogledali si bomo staro lekarno in Knežev dvor ter obiskali katedralo. V pristanišču se bomo nato vkrcali na ladjico do bližnjega otočka Lokruma. Ta vedno zeleni otoček romantične lepote je prava oaza miru. Pokrit je z bujno vegetacijo in prepreden s sprehajalnimi potmi. Med drugim ga krasi tudi stari benediktinski samostan. Čas, ki ga bomo preživeli na otočku, bo brez dvoma napolnil z energijo. Povratek do mesta in prost čas za sprehod po obzidju (doplačilo), uživanje ob kavici na Stradunu, sprehode, nakupovanje spominkov ali posedanje na čudoviti plaži Banje. Popoldan kratka vožnja do hotela, večerja in nočitev.

Sobota 29.4.:

Zajtrk in prost dan za samostojno raziskovanje Dubrovnika ali izlet na Elafitske otoke (doplačilo). To so otoki resnično bujnega mediteranskega in subtropskega rastja, čudovitih  vrtov, parkov in plaž Koločep, Lopud, Šipan ... Pred večerjo možnost vzpona z žičnico na planino Srđ nad Dubrovnikom (doplačilo). Iz nje je čudovit razgled na mesto Dubrovnik, na okolico in ob lepem vremenu celo 60 km daleč.  Večerja v hotelu, nočitev.

Nedelja 30.4.: 
Po zajtrku prost dan ali fakultativni izlet (doplačilo) v Konavle, ki ga bomo pričeli z obiskom Cavtata. Najbolj južno hrvaško mesto se nahaja na polotoku, obiskovalcem pa ponuja veliko možnosti za sprehode ob morju. Po obisku Cavtata vožnja v zaledje Konavel na pristno domače kosilo. Ta regija je bila del dubrovniške republike, danes nudi veliko domačij pristno izkušnjo domačih delicij. Povratek v hotel in večerja. Nočitev v hotelu.

Ponedeljek 1.5.: 
Zajtrk in povratek v smeri proti domu. Na poti postanek za kosilo (doplačilo). Povratek v poznih večernih urah.

 

Cena: 449 €/osebi (ob min. 40 osebah na avtobusu)

 

Popust za zgodnjo rezervacijo: 20 € ob rezervaciji do 20.1.

 

V primeru manjšega števila oseb se cena zviša za 20 €/osebi (ob min. 35 osebah na avtobusu). Minimalno število oseb za izvedbo programa je 35.

 

Cena vključuje:
- avtobusni prevoz iz Maribora;
- 4 x polpenzion v 1/2 sobi v hotelu Splendid v Dubrovniku;
- »bonusov servis« na avtobusu;
- izlet s čolnom na otok Lokrum;
- ogled Kneževega dvora;
- organizacijo in spremstvo na potovanju.

Možna doplačila:
- 1/1 soba 125 €; 
- vstopnina na obzidje 35 €; žičnica na Srđ 24 €; izlet z ladjo na Elafitske otoke cca. 55 €; kosilo na domačiji v Konavlah cca. 32 €; kosilo na povratku domov 26 €. 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:
Prijavnina znaša 14€.
Želite biti obveščeni o naši odlični ponudbi?

Turistična agencija BONUS

Bonus Maribor
Trg Borisa Kidriča 2

02/ 229-75-30

041/ 600-166

info@bonus.si

Odpiralni čas

pon.-pet.: 9.00-17.00

sobota: zaprto

 

 

 

Bonus Celje
Glavni trg 11

03/ 428-22-60

051/ 368-616

celje@bonus.si

Odpiralni čas

pon - pet 9.00 - 17-00

Zaprto 2.2. in 3.2.2023

sobota: zaprto

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Več info...

Vse pravice pridržane. Bonus Turistična agencija d.o.o.