Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

BONUSOVO SILVESTROVANJE

BONUSOVO SILVESTROVANJE
Bonusovo silvestrovanje v hotelu Ičiči
od 389 €

Informacije

Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 30.12.2022
Št. dni 4 dni
Povpraševanje

Petek, 30.12.: Odhod ob 8. uri izpred avtobusne postaje v Mlinski ulici v Mariboru. Vožnja mimo Celja in Ljubljane (možna vstopa) v smeri proti morju. Opoldne prihod v Reko, tretje največje mesto na Hrvaškem in največje pristanišče v državi. Ogled mesta bomo pričeli na Trsatu, vzpetini, ki se dviga 138 m nad morjem, kjer stoji utrdba Trsat in romarska cerkev Matere božje. Razgled iz trdnjave na Reko, na bližnji otok Krk in Kvarnerski zaliv vas bo gotovo navdušil. Ob ogledu cerkve Matere Božje bomo obiskali še Kapelo z darovi. Zatem se bomo spustili v Reko, na Korzu začutili novoletni utrip ter se sprehodili skozi mestna vrata do stolnice Sv. Vida. Nekaj prostega časa za kuhanček, kavico. Popoldne nadaljevanje poti mimo Opatije do le nekaj minut vožnje oddaljenih Ičičev. Namestitev v moderen hotel Ičiči 4*, ki  stoji sredi mediteranske vegetacije tik nad obalnim sprehajališčem Lungomare. Sobe so prostorne in obrnjene proti morju. Sledi prosti čas za druženje, sprehode po Lungomare do Opatije ali v Lovran. Ta sprehajalna pot iz časa Franca Jožefa sega vse od Voloskega do Lovrana in odkriva najlepše kotičke rivijere. Sprehod predstavlja predvsem sprostitev na svežem morskem zraku v prekrasnem okolju. To je tudi priložnost za spoznavanje lokalne zgodovine na sprehodu mimo številnih vil, spominskih obeležij in bogate vegetacije. Večerja v hotelu, ob večerji je vključena pijača iz šankomata. Po večerji skupno druženje ob kozarcu penine, obdaritev z Bonusovim novoletnim darilcem.

Sobota, 31.12.: Po zajtrku se bomo odpravili na izlet v staro mestece Moščenice (doplačilo), kjer bomo spoznavali bogato zgodovinsko dediščino, med drugim kar 500 let staro oljčno stiskalnico. Za dobro voljo si bomo privoščili kratko degustacijo lokalnega žganja. Sledi vožnja do praznično okrašene Opatije, kjer se bomo sprehodili. Občudovali bomo park Sv. Jakova, park Angiolina, fontano Heliosa in Selene, čudovite stare stavbe, ki v novoletnem času zažarijo v novi podobi. Na več prizoriščih bodo organizirani glasbeni nastopi, ponujeni bodo prigrizki na novoletnem sejmu ... Popoldne povratek v Ičiče in prosti čas za počitek pred silvestrsko večerjo. Zvečer prijetno druženje ob bogati silvestrski večerji ob živi glasbi. Skupaj se bomo poveselili, zabavali in zaplesali v novo leto 2023.

Nedelja, 1.1.: Dan bomo pričeli s poznim zajtrkom, ki nam bo povrnil energijo. Sledil bo prevoz do središča Opatije, kjer bo opoldan zdravica župana ob kozarcu penine, ki se ji bomo pridružili. Nato se bomo odpeljali do znane restavracije na opatijski rivieri (doplačilo), kjer bomo imeli tradicionalno Bonusovo fešto. Privoščili si bomo istrsko kosilo ob katerem nas bo razveseljevala živa glasba. Pozno popoldne povratek v hotel. Zvečer večerja v hotelu s vključeno pijačo iz šankomata.

Ponedeljek, 2.1.: Zajtrk, prosto dopoldne in odhod proti Sloveniji. Postanek v bližini Pivke, kjer bomo po želji obiskali izredno zanimiv muzej Vojaške zgodovine (doplačilo). V njem si bo moč ogledati vojaško opremo iz 1. in 2. svetovne vojne, podoživeti slovensko osamosvojitveno vojno, videti podmornico, helikopterje, artiljerijo, različne tanke... Okrepčati se bo možno s samopostrežnim kosilom, na primer s tradicionalnim vojaškim golažem, pasuljem in podobnimi jedmi  (doplačilo). Vožnja s postanki do Maribora, povratek v zgodnjih večernih urah.

Cena: 389 € po osebi v 1/2 sobi 

Cena velja ob udeležbi min. 40 oseb na avtobusu (ob manjši udeležbi min. 30 oseb se cena zviša za 20 €, za manj od 30 oseb za 30 €). Cena za otroka do 14 let na pomožnem ležišču 299 €.

Cena vključuje:
- 3 x polpenzion v dvoposteljni sobi z balkonom na morsko stran (hotel Ičiči 4*), z vključeno pijačo iz šankomata ob večerji 30.12. in 1.1.
- silvestrovanje z bogato silvestrsko večerjo,
- živo glasbo za silvestrovo,
- avtobusni prevoz Maribor – Ičiči – Maribor,
- izlet na Trsat in v Reko,
- Bonusov servis na avtobusu, 
- kozarec penine in spominsko darilce,
- spremstvo in organizacijo potovanja.

Možna doplačila ob rezervaciji:
- enoposteljna soba: 55 €.

Doplačila na mestu samem:

- izlet na Moščenice 8 € (31.12.);

- bonusova fešta 30 € (1.1.);
- vstopnina v Muzej vojaške zgodovine 10 €;
- kosilo na poti nazaj cca. 15 €. 

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:
Prijavnina znaša 14€.
Želite biti obveščeni o naši odlični ponudbi?

Turistična agencija BONUS

Bonus Maribor
Trg Borisa Kidriča 2

02/ 229-75-30

041/ 600-166

info@bonus.si

Odpiralni čas

pon.-pet.: 9.00-17.00

sobota: zaprto

 

 

 

Bonus Celje
Glavni trg 11

03/ 428-22-60

051/ 368-616

celje@bonus.si

Odpiralni čas

pon - pet 9.00 - 17-00

sobota: zaprto

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Več info...

Vse pravice pridržane. Bonus Turistična agencija d.o.o.