Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

BONUSOVO SILVESTROVANJE

BONUSOVO SILVESTROVANJE
Tradicionalno bonusovo silvestrovanje tokrat v dalmatinskem biserju Biogradu.
od 269 €

Informacije

Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 30.12.2021
Št. dni 4 dni
Povpraševanje

Hotel Kornati 4* s svojo zasnovo in vzdušjem spominja na najlepši hrvaški nacionalni park Kornati. Nahaja se ob obali in marini, v bližini centra, starega kraljevskega mesta Biograda, obkrožen s prelepo naravo, morjem in borovci. S svojimi dodatnimi vsebinami dopolnjuje prijetno bivanje v hotelu. Gosti lahko uporabljajo wellness in notranji bazen v hotelu Ilirija. Brezplačni wi-fi dostop do interneta. Sobe so prijetno opremljene, ogrevane, imajo kopalnico s prho in wc, TV in sef. Sobe obrnjene na morsko stran so z balkonom.

Četrtek, 30.12.: Odhod ob 8. uri izpred avtobusne postaje v Mlinski ulici v Mariboru. Vožnja mimo Zagreba, Karlovca, v smeri proti morju. Popoldanski prihod v Biograd, nastanitev v udobnih sobah hotela s 4*. Sledi prosti čas za druženje, sprehod po mestu, kopanje v notranjem bazenu ali sprostitev v wellness centru. Pozno popoldne lahko uživate v »čokoladni pravljici« ob vroči čokoladi, čokoladni fontani s sadjem in čokoladni torti, ki bo na voljo v hotelu. Po večerji glasba v hotelu ter skupno druženje ob kozarcu penine, obdaritev z Bonusovim novoletnim darilcem.

Petek, 31.12.: Po zajtrku se bomo odpravili na krajši izlet do Šibenika (doplačilo). Peljali se bomo mimo Vranskega jezera, Vodic do mosta čez Krko. Krajši postanek ob lepem pogledu iz šibeniške trdnjave Sv. Mihovila na šibenski zaliv in staro mestno jedro, ki je obkroženo s štirimi trdnjavami. Za obzidjem nas pričakajo šarmantne kamnite ulice in številne cerkve. Sprehodili se bomo mimo samostana Sv. Lovra do renesančno gotske lepotice katedrale Sv. Jakova, ki je pod zaščito UNESCA. Ponaša se z 32 metrov visoko kupolo in prekrasnim pročeljem ter velja za največjo v celoti iz kamna narejeno cerkev na svetu. Prost čas za prednovoletno pohajkovanje po straem mestnem jedru. Odhod avtobusa do prijetne gostilne, kjer bomo imeli degustacijo dalmatinskega pršuta, sira, domačega vina. Popoldan se bomo vrnili v hotel, prosti čas do večerje. Zvečer prijetno druženje, ki se bo pričelo s koktajli in nadaljevalo z bogato po bife sistemu postreženo silvestrsko večerjo ob živi glasbi. Skupaj bomo zaplesali v novo leto 2022.

Sobota, 1.1.: Dan bomo pričeli s poznim zajtrkom in novoletnim brunchem, ki nam bo povrnil energijo s svežimi sadnimi sokovi. Sledil bo krajši izlet presenečenja v neznano, odvisno od vremena (doplačilo). Ob 14. uri nadaljujemo s panoramsko vožnjo »Zibelka Dalmacije« po Pašmanskem kanalu z ladjo Nada. Vrnitev v hotel. Ob 17. uri bo na voljo »English tea« - razvajanje ob izbiri suhega peciva in raznih vrst čaja. Zvečer večerja in živa glasba za ples.

Nedelja, 2.1.: Zajtrk, odhod proti domu. Postanek za kosilo ter vožnja s postanki mimo Zagreba do Maribora, povratek v večernih urah.

Cena: 269 € po osebi v dvoposteljni sobi

Cena velja ob udeležbi min. 40 oseb na avtobusu; ob manjši udeležbi min. 30 oseb se cena zviša za 20 €, za manj od 30 oseb za 30 €.

Cena vključuje:

- 3 x polpenzion v dvoposteljni sobi (hotel 4*),

- panoramski izlet z ladjo, čokoladna pravljica, “english tea” party,

- silvestrovanje z bogato silvestrsko večerjo,

- živo glasbo ob večerji vse dni bivanja,

- avtobusni prevoz Maribor – Biograd – Maribor,

- Bonusov servis na avtobusu,

- kozarec penine in spominsko darilce,

- spremstvo in organizacijo potovanja.

Možna doplačila ob rezervaciji:

- enoposteljna soba: 80 €,

- soba, balkon/morje 12 €

- za odhod iz Celja 10 € (minimalno 10 oseb).

Doplačila na mestu samem:

- izlet v Šibenik, degustacija pršuta, sira, vina 17 € (31.12.);

- izlet v neznano 5 € - kosilo na poti nazaj 15 - 18.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:
Prijavnina znaša 14€.
Želite biti obveščeni o naši odlični ponudbi?

Turistična agencija BONUS

Bonus Maribor
Trg Borisa Kidriča 2
02/ 229-75-30
info@bonus.si

Odpiralni čas

pon.-pet.: 9.00-17.00

sobota: 9.00-12.00

Dežurni e-mail: info@bonus.si

Dežurna telefonska štavilka:

02/ 229-75-30 in 051/ 368-616

 

Bonus Celje
Glavni trg 11

03/ 428-22-60

051/ 600-211

celje@bonus.si

Odpiralni čas
ponedeljek: 9.00-17.00

torek: 9.00-17.00

sreda: 9.00-17.00

četrtek: zaprto

petek, sobota: zaprto

 

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Več info...

Vse pravice pridržane. Bonus Turistična agencija d.o.o.