Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

POZDRAV POMLADI V KVARNERJU

POZDRAV POMLADI V KVARNERJU
Izlet na crikveniško riviero s potepanjem na Krk. Ne sanjajmo doživetij, živimo jih!
149 €

Informacije

Destinacija Hrvaška
Datum odhoda 26.03.2021
Št. dni 3 dni
Povpraševanje

Petek, 26.3.: Odhod iz Maribora ob 8. uri zjutraj in vožnja v smeri Celja in Ljubljane (možen vstop), do Rijeke. V privlačno mediteransko mesto bomo prispeli v dopoldanskih urah. Naredili bomo daljši postanek za individualne oglede centra mesta, mestnih vrat, katedrale, gledališča Pl. Ivana Zajca, za obisk največje tržnice na Kvarnerju. Popoldne bomo pot nadaljevali do Crikvenice in se namestili v hotel Miramare 5*. Prosti čas za sproščanje v notranjem bazenu, wellnesu ali za sprehod po čudoviti promenadi. Hotel Miramare 5* se nahaja neposredno ob sprehajalni poti in prostrani peščeni plaži. Popolnoma obnovljen v letu 2020 nadaljuje tradicijo v koraku s sodobnimi trendi. Odlikuje ga udobnost, zračnost in sproščena atmosfera. Sobe so klimatizirane, opremljene z LCD TV, mini barom, sodobno kopalnico z walk in prho, kozmetičnim priborom in wi-fi jem. Razpolaga z notranjim bazenom, wellness centrom s kroma in finsko savno, turško kopeljo, sobo za sprostitev. Večerja v hotelu. Nočitev.

Sobota, 27.3.: Po zajtrku bo organiziran izlet (doplačilo) na otok Krk, ki je že od leta 1970 povezan s kopnim. Drugi največji otok Jadrana se lahko pohvali z bogato kulturno preteklostjo, naravnimi lepotami in kulinaričnimi zakladi. Ljubitelji kulture bodo navdušeni nad dvorcem hrvaških plemičev Frankopanov v mestu Krk, mestno hišo, obzidjem, cerkvami, palačami. Ustavili se bomo v Krku in se sprehodili po tritisočletnem mestu. Pot bomo nadaljevali do Vrbnika na vzhodni obali otoka, ki se nahaja na skali 50 m nad morjem. Poznan je po narodni pesmi in po znamenitem vinu vrbnička žlahtina. Privoščili si bomo domače kosilo z dobrotami teh krajev in seveda uživali ob dobri kapljici. Pozno popoldne povratek v hotel v Crikvenici in prosti čas do večerje. Večerja Nočitev.

Nedelja, 28.3.: Po zajtrku še prosti čas da lahno uživamo v nedeljnem utripu crikveniške promenade. Ob dogovorjenem času sledi vožnja proti Mariboru.
Postanek za kosilo. V Maribor bomo prispeli v večernih urah.

Cena: 149 €/osebi

Ob rezervaciji do 31.1. podarjamo 10 € popusta.

Cena velja ob udeležbi min. 40 oseb na avtobusu (pri udeležbi 30 do 40 oseb se cena zviša za 10 €, za manj kot 30 oseb za 20 €; min. 25 oseb za izvedbo programa).

Cena vključuje:

- avtobusni prevoz po programu,
- 2 polpenziona v hotelu Miramare 5* v Crikvenici,
- kopanje v hotelskem bazenu,
- »bonusov servis« na avtobusu,
- spremstvo in organizacijo potovanja.

Možna doplačila:

- enoposteljna soba 40 €.
- Izlet na Krk s kosilom.
- kosilo na poti nazaj 15 - 17 €.

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:
Prijavnina znaša 14€.
Želite biti obveščeni o naši odlični ponudbi?

Turistična agencija BONUS

Bonus Maribor
Trg Borisa Kidriča 2
02/ 229-75-30
info@bonus.si

Odpiralni čas

Za vas delamo na daljavo.

Dežurni e-mail: info@bonus.si

Dežurna telefonska štavilka:

vsak delovnik 10.00-15.00

02/ 229-75-30 in 051/  368-616

 

Bonus Celje
Glavni trg 11

03/ 428-22-60

051/ 600-211

celje@bonus.si


Odpiralni čas
začasno zaprto do 7.1.2021

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Več info...

Vse pravice pridržane. Bonus Turistična agencija d.o.o.