Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.
Prosimo počakajte...
Za vas pridobivamo najugodnejše ponudbe.

SLOVENSKA ISTRA IN KRAS

SLOVENSKA ISTRA IN KRAS
Lepote slovenske Istre, Obale in Krasa
od 169 €

Informacije

Kontinent Evropa
Destinacija Slovenija
Datum odhoda 25.03.2021
Št. dni 3 dni
Povpraševanje

Petek: Odhod iz Maribora ob 8. uri zjutraj in vožnja v smeri Celja in Ljubljane (možen vstop), do Hrastovlja. V staro mediteransko vas v srednjeveškem slogu bomo prispeli v dopoldanskih urah. Ogledali si bomo triladijsko cerkev Sv. Trojice, kjer že pet stoletij potekajo bogoslužja in je najbolj znana po freski Mrtvaški ples. Pravzaprav ne gre za ples, pač pa za sprevod enajstih parov, ki jih sestavlja po en predstavnik človeštva. Po ogledu se bomo sprehodili do domače gostilne in uživali v domačem istrskem kosilu. Spočiti in zadovoljni bomo pot nadaljevali po Primorski. V popoldanskih urah bomo prispeli v Izolo in se namestili v sobe Hotelskega naselja San Simon. Prosti čas za sproščanje v notranjem bazenu ali za sprehod do Izole. Izola očara z beneško očarljivostjo, ozkimi uličicami, obenem pa ima pristen stik z naravo na Strunjanskem klifu. Večerja v hotelu. Nočitev.

Sobota: Po zajtrku organiziran izlet (doplačilo) v Štanjel. Ta srednjeveška vasica je biser kraške arhitekture in kulture in eno najstarejših naselij na Krasu. Na griču Turn se slikovito razprostira terasasto grajena vas, ki privablja pogled s svojimi znamenitimi stavbami. Grajski kompleks, obrambni stolpi, cerkev Sv. Danijela z limonastim zvonikom, v gručo stisnjene hiše in Ferrarijev vrt so najbolj prepoznavna stavbna dediščina starega naselja, ki že tisočletja spreminja svojo podobo in hkrati ohranja resnično dušo Krasa. Nekaj prostega časa, nato nadaljevanje vožnje poti po krasu, kjer nas bo pot vodila mimo najlepših vinorodnih območij kot so Dutovlje in Tomaj. Peljali se bomo mimo Sežane in Lipice vse do vasi Lokev. Tu si bomo privoščili domače kosilo z dobrotami tega kraja, poudarek pa bo na kraškem pršutu. Ob tem je naravnost nemogoče, da ne bi poskusili še kozarček domačega terana. V kolikor nam bo čas dopuščal, si bomo na poti nazaj vzeli čas še za kavico v Kopru. Povratek v hotel in prosto do večerje. Po večerji bo z avtobusom možen odhod do Portoroža za večerni sprehod po najlepši promenadi na Primorskem. Nočitev.

Nedelja: Po zajtrku vožnja do Pirana ter sprehod do centra mesta. Prosti čas za samostojno raziskovanje in odkrivanje zakladov mesta. Svetovljansko obmorsko mesto velja za eno najpristnejših in najbolj fotogeničnih mest ob Jadranu. Ob dogovorjenem času sledi vožnja proti Celju in Mariboru. Povratek v Maribor v večernih urah.

Minimalno število potnikov za izvedbo programa 20. Cena se zviša za 10 € pri udeležbi manj od 24 oseb. Odhod iz Maribora.

Cena:

169 € po osebi v dvoposteljni sobi

Cena vključuje:

- avtobusni prevoz po programu;
- 2 polpenziona v HN San Simon 3* v Izoli;
- možnost kopanja v notranjem bazenu;
- istrsko kosilo v Hrastovlju;
- vstopnina in ogled cerkvice v Hrastovlju;
- ogled Pirana, Portoroža;
- »bonusov servis« na avtobusu;
- spremstvo in organizacijo potovanja.

Možna doplačila: enoposteljna soba 38 €. Izlet po krasu, ogled Štanjela, degustacija pršuta ob kosilu 25 €.

Cena se zviša za 10 € pri udeležbi manj od 24 oseb (min. število potnikov za izvedbo 20).

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:
Prijavnina znaša 14€.
Želite biti obveščeni o naši odlični ponudbi?

Turistična agencija BONUS

Bonus Maribor
Trg Borisa Kidriča 2
02/ 229-75-30
info@bonus.si

Odpiralni čas

Za vas delamo na daljavo.

Dežurni e-mail: info@bonus.si

Dežurna telefonska štavilka:

vsak delovnik 10.00-15.00

02/ 229-75-30 in 051/  368-616

 

Bonus Celje
Glavni trg 11

03/ 428-22-60

051/ 600-211

celje@bonus.si


Odpiralni čas
začasno zaprto do 7.1.2021

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Več info...

Vse pravice pridržane. Bonus Turistična agencija d.o.o.