BONUS INFO CENTER       tel: 02/ 229-75-30       e-mail: info@bonus.si
predstavitev       kontakt       poslovalnice       splošni pogoji       informacije       skupine
 
predstavitev       kontakt       poslovalnice       splošni pogoji       informacije      
BONUS KLUB INFORMACIJE
info@bonus.si 02/ 229 75 30
sedež podjetja:
BONUS TURISTIČNA AGENCIJA
Trg Borisa Kidriča 2
2000 Maribor


kontakti:
tel.: 02/ 229-75-30


elektronska pošta:
bonus@bonus.si


številka TRR za nakazila:
SI 56 0412 2011 0347 565
V BONUSU nudimo pester program aranžmajev za počitnice in letovanja, tako za poletne počitnice, kot za prvomajski oddih, oktobrske počitnice in silvestrovanja. Posebej smo specializirani za ponudbo na Jadranu, kjer nudimo velik izbor namestitev v hotelih, apartmajih ter mobilnih hiškah po zelo konkurenčnih cenah. Že od leta 1995 se trudimo, da gostom približamo lepote Jadrana. Vsako leto izdamo katalog poletnih počitnic na Jadranu, ki je plod naših dolgoletnih izkušenj. V njem so tako z opisi kot s slikovnim materialom predstavljene destinacije in objekti. Predstavljeni so na pregleden način, obogateni s slikami, natančnimi opisi ter jasno navedenimi cenami v ceniku.  Vsako leto poiščemo kar nekaj novih kotičkov, obnovljenih ali novozgrajenih objektov, ki jih predstavimo v katalogu.  Z našimi partnerji ostajamo v dobrih stikih in tako vam lahko za vaš denar ponudimo največ.
V naši ponudbi najdete tudi aranžmaje počitnic na Mediteranu (Španija, Grčija, Egipt …) in v eksotičnih destinacijah, številna potovanja, letalske karte, individualne ponudbe za posameznike in skupine … Tudi če še ne veste kam bi odpotovali, vam bodo naši izkušeni svetovalci z veseljem pomagali izbrati izvrstne počitnice.

Še posebej smo ponosni na Bonusove izlete, v pripravo katerih vložimo veliko truda. Naši programi se razlikujejo od drugih tudi po tem, da večinoma izberemo destinacije, ki jih gosti sami redkeje obiščejo. Ogledamo si skrite kotičke in ob tem obiščemo pristne domače gostilne, da imajo gosti priložnost začutiti lokalno kulinariko. Izkušen spremljevalec, ki kraje dobro pozna, spremlja skupino. Dovolj časa je tudi za zabavo in veselo druženje s pesmijo. Seveda pa ne smemo pozabiti omeniti Bonusove popotnice, ki je le češnja na torti naših popotovanj. V kolikor ste radovedni kaj to je, vabljeni, da se nam pridružite na naslednjem potovanju.  

Potopite se v morje Bonusovih aranžmajev, prebrskajte celotno paleto počitniških barv in izberete odtenek, namenjen le vam. Pri izbiri vam bomo v Bonusu seveda z veseljem pomagali, odgovorili na vsa morebitna vprašanja, pripravili izračune, svetovali in na koncu uredili vse, da bodo vaše počitnice kar najbolj čarobne.

Obiščete nas lahko v Mariboru (Trg Borisa Kidriča 2) in v Celju (Glavni trg 11), v kolikor pa želite narediti rezervacijo na daljavo, nas lahko kontaktirate preko telefona in/ali e-pošte.

Veselimo se vašega obiska.


Zato vstopite, preverite, primerjajte cene in - prihranite!
PREDSTAVITEV AGENCIJE